Δωρεάν Μεταφορικά Για παραγγελίες Άνω των 35€, Ενηνερωθείτε  

Cart 0

Shopping Cart

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

REVIDERM destress body-hand cream

SKU: 50065
Be the first to write review
Sales price 61,50 €

Το De-stress Body & Hand Cream εξασφαλίζει πλήρης ήρεμο και εξισορροπημένο δέρμα σε σώμα και χέρια. 24ωρη λειτουργία επιδιόρθωσης για το φράγμα της επιδερμίδας. Επιπλέον βοηθά το δέρμα βελτιώνοντας την σύνθεση NMF (φυσικοί παράγοντες ενυδάτωσης). Βελτιστοποιεί την άμυνα του δέρματος και καταπραϋνει κνησμό και ερυθρότητα. Πλήρης ανεκτό από το δέρμα σύμφωνα με κλινικές μελέτες. Το χαμηλό pH της κρέμας είναι απαραίτητο για τις φυσικές λειτουργίες προστασίας του δέρματος και επιπλέον σταθεροποιεί την χλωρίδα του δέρματος. Στα ατοπικά ή στα τάση για έκζεμα δέρματα το pH είναι συνήθως ανώμαλα αυξημένο. Ως αποτέλεσμα σημαντικές διαδικασίες προστασίας και άμυνας του δέρματος δυσχαιρένονται και το δέρμα είναι επιρρεπές σε ερεθισμούς. Η βάση της κρέμας, το DMS Cerat ενδυναμώνει το φράγμα του δέρματος και κατά συνέπεια την αντοχή του.

Το προϊόν είναι σε έλλειψη
Ενημέρωσε με!

Addicted to cosmetics? Στο JOIN THE BEAUTY,θα βρεις τα καλύτερα επαγγελματικά προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης. Ανακάλυψε τα αγαπημένα σου και ξεχώρισε! Μην ξεχνάς: FREE SHIPPING για αγορές λιανικής άνω των 35€ και χονδρικής άνω των 85€ !!!

 Η επιδιόρθωση του φράγματος γίνεται με λιπίδια όμοια με αυτά του δέρματος και βελτιστοποιείται με μια έξτρα δόση ceramides, ένα φυσικό συστατικό του υγιούς λιπιδιακού φράγματος. Η διαπιδερμική απώλεια νερού (TEWL) μειώνεται, η υγρασία του δέρματος διατηρείται και το αίσθημα τραβήγματος ελαχιστοποιείται. Ταυτόχρονα το DMS Cerat προστατεύει ενάντια στην ανεπιθύμητη διείσδυση ερεθιστικών παραγόντων και δρα ενάντια στην επανεμφάνιση νευρογενών φλεγμονών. Το βιομημητικό destress πεπτίδιο (παλμιτοϋλο τριπεπτίδιο-8) έχει αποδεδειχθεί ότι μειώνει την απελευθέρωση της ουσίας Ρ, έτσι εμποδίζει την ανάπτυξη νευρογενών συμπτωμάτων και μειώνει τα ορατά αποτελέσματα τους. Ελαττώνει σημαντικά την δυσάρεστη αίσθηση στο δέρμα, την ερυθρότητα και τον κνησμό. Η αντοχή του δέρματος αυξάνεται. Το Natto Gum διεγείρει την σύνθεση της πρωτεϊνης φιλαγρίνης στην επιδερμίδα. Αυτή η πρωτεϊνη παίζει σημαντικό ρόλο στον σχηματισμό των αμινοξέων τα οποία είναι υπεύθυνα για την παραγωγή των NMF. Αυτό θα δώσει στο δέρμα την δυνατότητα να ενυδατώνεται σε βέλτιστο βαθμό.

Γνώμες πελατών

There are yet no reviews for this product.
In order to write a review, you must first login.
DESTRESS-BODY-HAND-CREAM