Δωρεάν Μεταφορικά Για παραγγελίες Άνω των 35€, Ενηνερωθείτε  

Cart 0

Shopping Cart

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

REVIDERM Body-Styler Slimming Fluid No 3

SKU: 980109
Be the first to write review
Sales price 59,00 €

Το ελαφρύ fluid αδυνατίσματος κατέχει μοναδική θέση ανάμεσα στα δερμοκαλλυντικά προϊόντα REVIDERM. Ανεπτυγμένο ως καινοτόμο γαλάκτωμα περιέχει galenics και έναν εξαιρετικά αποτελεσματικό παράγοντα διείσδυσης. Με συχνή χρήση μειώνει τον αριθμό και την ανάπτυξη των λιποκυττάρων, παράλληλα διεγείρει την διάσπαση τους, επιπλέον περιορίζει την σύνθεση των λιπιδίων. Βελτιστοποιεί τον μεταβολισμό των κυττάρων, συσφίγγει το δέρμα και μειώνει ορατά την κυτταρίτιδα.

Addicted to cosmetics? Στο JOIN THE BEAUTY,θα βρεις τα καλύτερα επαγγελματικά προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης. Ανακάλυψε τα αγαπημένα σου και ξεχώρισε! Μην ξεχνάς: FREE SHIPPING για αγορές λιανικής άνω των 35€ και χονδρικής άνω των 85€ !!!

Διεγείροντας συγκεκριμένα ένζυμα (πρωτεάσες) ένα καινοτόμο σύμπλεγμα ενεργών παραγόντων υποστηρίζει την αποκόλληση των λιποκυττάρων (adipocytes) από την εξωκυττάρια μήτρα, έτσι βελτιώνονται και αναδιοργανώνονται οι ιστοί. Επιπλέον το σύμπλεγμα πολυπροστασίας ενάντια στις ελεύθερες ρίζες και την δερματική σακχαρίωση κάνουν το Slimming Fluid ιδανικό για χρήση σε οποιοδήποτε στάδιο κυτταρίτιδας.

Επιπλέον μειώνει τα ανεπιθύμητα αποθέματα λιπιδίων σε διαφορετικούς τύπους κυτταρίτιδας.

Χρησιμοποιήστε το συνδυαστικά με το Detox Bath και το Lifting Spray της σειράς REVIDERM Body Styler.

Γνώμες πελατών

There are yet no reviews for this product.
In order to write a review, you must first login.
REVIDERM-BODY-STYLER-SLIMMING-FLUID-NO-3