Δωρεάν Μεταφορικά Για παραγγελίες Άνω των 35€, Ενηνερωθείτε  

Cart 0

Shopping Cart

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

REVIDERM Thermal Tonic

SKU: 80027
Be the first to write review
Sales price 22,00 €

Το θεραπευτικό ιαματικό νερό εξισορροπεί το pH του δέρματος και παρέχει πολύτιμα ιχνοστοιχεία. Η όξινη διέγερση της επιφάνειας του δέρματος η οποία με την σειρά της διεγείρει τα ένζυμα του ίδιου του δέρματος και υποστηρίζει την φυσική αναγέννηση της επιδερμίδας. Βοηθά στην διατήρηση της υγείας του δέρματος και αφήνει μια ευχάριστη και απαλή αίσθηση ακόμη και στο τραχύ δέρμα. Επιπλέον βοηθά τα προϊόντα φροντίδας που εφαρμόζονται αργότερα να θρέψουν το δέρμα. Συνδυάζει μοναδικά τις ιδιότητες καλμαντικών ενεργών συστατικών όπως αλλαντοϊνη, πανθενόλη, βισαβολόλη και αλόη με τις θεραπευτικές ιδιότητες των ορυκτών αλάτων.

Addicted to cosmetics? Στο JOIN THE BEAUTY,θα βρεις τα καλύτερα επαγγελματικά προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης. Ανακάλυψε τα αγαπημένα σου και ξεχώρισε! Μην ξεχνάς: FREE SHIPPING για αγορές λιανικής άνω των 35€ και χονδρικής άνω των 85€ !!!

Η extra δόση ασβεστίου και η υψηλή περιεκτικότητα σε πολύτιμα ιχνοστοιχεία (όπως μαγνήσιο και ποτάσιο) του ιαματικού νερού τρέφουν καθημερινά την επιδερμίδα. Το ασβέστιο είναι απαραίτητο για την ρύθμιση της κυτταρικής διαίρεσης, κίνησης και προσκόλλησης στην επιδερμίδα. Επιπλέον εξισσοροπεί την αλληλεπίδραση των τριών αυτών διαδικασιών. Αυτό ωφελεί την ανακατασκευή του φράγματος του κερατοειδούς στρώματος. Αυτή η επίδραση είναι πολύ σημαντική για δέρματα με διαταραχές κερατινοποίησης (π.χ ψωρίαση) ή δέρματα που έχουν τάση για τραχύτητα (sebostatic, xerotic).

ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ: Parabens, paraffins, artificial colorings and allergenic perfumes, PEGs, PPGs, Silicon

 

 

Γνώμες πελατών

There are yet no reviews for this product.
In order to write a review, you must first login.
REVIDERM-THERMA-TONIC