Δωρεάν Μεταφορικά Για παραγγελίες Άνω των 35€, Ενηνερωθείτε  

Cart 0

Shopping Cart

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

REVIDERM de-stress toner

SKU: 50013
Be the first to write review
Sales price 37,00 €

Το ήπιο toner χαρίζει ευχάριστη αίσθηση στο δέρμα και το αφήνει λείο και απαλό. Πλήρως ανεκτό από το δέρμα ύστερα από κλινικές μελέτες. Το χαμηλό pH του toner σε συνδυασμό με τις ήπιες επιφανειοδραστικές ουσίες είναι ιδανικά για τις φυσικές λειτουργίες προστασίας του δέρματος. Στα ατοπικά ή με τάση για έκζεμα δέρματα το pH είναι συνήθως μη φυσιολογικά αυξημένο. Ως αποτέλεσμα σημαντικές διαδικασίες προστασίας και άμυνας δυσχαιρένονται και το δέρμα είναι επιρρεπές σε ερεθισμούς χάρη στη χαμηλή τιμή pH η φυσική προστασία των οξέων διατηρείται και η χλωρίδα του δέρματος σταθεροποιείται. Το βιομημητικό destress πεπτίδιο (παλμιτοϋλο- πεπτίδιο -8) μειώνει την απελευθέρωση της ουσίας Ρ, έτσι προλαμβάνει την ανάπτυξη των συμπτωμάτων και μειώνει τα αποτελέσματα τους. Επιπλέον μειώνει ενταντικά οποιαδήποτε δυσάρεστη αίσθηση του δέρματος, τον κνησμό και την ερυθρότητα. Με συχνή χρήση η αντιδραστικότητα του δέρματος μειώνεται και η αντοχή του αυξάνεται.

Το προϊόν είναι σε έλλειψη
Ενημέρωσε με!

Addicted to cosmetics? Στο JOIN THE BEAUTY,θα βρεις τα καλύτερα επαγγελματικά προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης. Ανακάλυψε τα αγαπημένα σου και ξεχώρισε! Μην ξεχνάς: FREE SHIPPING για αγορές λιανικής άνω των 35€ και χονδρικής άνω των 85€ !!!

Το Aqua Boost αυξάνει την ενυδάτωση του δέρματος μέσω της οσμωτικής δραστηριότητας. Ο ενισχυτής ενυδάτωσης προωθεί τον σχηματισμό υδάτινων καναλιών (aquaporins) και ρυθμίζει τυχόν ανισορροπίες της υγρασίας στο δέρμα. Η φαρμακευτική σύνθεση βελτιώνει την δέσμευση νερού από τα κύτταρα , εξουδετερώνει την ανισορροπία σιδήρου και διατηρεί τον όγκο των κυττάρων και την περιεκτικότητα του νερού. Κάθε στρώμα του δέρματος λαμβάνει σταδιακά την απαραίτητη υγρασία.

Γνώμες πελατών

There are yet no reviews for this product.
In order to write a review, you must first login.
DESTRESS-TONER