Δωρεάν Μεταφορικά Για παραγγελίες Άνω των 35€, Ενηνερωθείτε  

Cart 0

Shopping Cart

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

REVIDERM ECM Repair Cream + MatriBuild

SKU: 80014
Be the first to write review
Sales price 119,00 €

Η πλούσια κρέμα νέας γενιάς είναι κατάλληλη για 24ωρη φροντίδα και αναγεννά αποτελεσματικά το δέρμα. Το μοναδικό σύμπλεγμα ενεργών συστατικών χρησιμοποιεί τις τελευταίες επιστημονικές ανακαλύψεις στον τομέα της αναγεννητικής ιατρικής. Το fluid αυξάνει τις φυσικές δυνατότητες αναγέννησης του δέρματος, προστατεύοντας το από την πρόωρη γήρανση. Επαναπροσδιορίζει την αναγέννηση του δέρματος και χαρίζει νεανική λάμψη. Λειαίνει δραστικά και επαναφέρει την ισορροπία στο δέρμα. Δρα εκεί που το δέρμα δεν μπορεί πια να λειτουργήσει, το δέρμα δομείται εκ νέου.

Addicted to cosmetics? Στο JOIN THE BEAUTY,θα βρεις τα καλύτερα επαγγελματικά προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης. Ανακάλυψε τα αγαπημένα σου και ξεχώρισε! Μην ξεχνάς: FREE SHIPPING για αγορές λιανικής άνω των 35€ και χονδρικής άνω των 85€ !!!

 To ECM Repair Cream περιέχει μια formula τριπλής δράσης για όμορφο δέρμα.

1. ECM Regeneration: Επαναφέρει την φυσική ισορροπία του δέρματος. Περιορίζει την ερυθρότητα και τους ερεθισμούς, ενώ υποστηρίζει του μηχανισμούς αυτο-επούλωσης του ίδιου του δέρματος.

2. ECM Remodelling: Το double matrix δομείται από το μέσα, προστατεύοντας και συσφίγγοντας το δέρμα από έξω. Ελαχιστοποιεί τις γραμμές και τις ρυτίδες ενώ λειαίνει το δέρμα.

3. ECM Reactivation: Διεγείρει τους φυσικούς ρυθμιστικούς μηχανισμούς του δέρματος για την αναγέννηση, κινητοποιεί τις βιο-μηχανικές δυνάμεις και βελτιώνει την επικοινωνία των κυττάρων.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ: Parabens, paraffins, PEGs, PPGs, silicons, artificial colorants and potentially allergenic fragrances

 

Γνώμες πελατών

There are yet no reviews for this product.
In order to write a review, you must first login.
REVIDERM-ECM-REPAIR-CREAM