Δωρεάν Μεταφορικά Για παραγγελίες Άνω των 35€, Ενηνερωθείτε  

Cart 0

Shopping Cart

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

REVIDERM de-stress emergency care

SKU: 50012
Be the first to write review
Sales price 37,99 €

Το προϊόν άμεσης δράσης για οξείς ερεθισμούς και εξανθήματα. Το σύμπλεγμα λιβανιού και ψευδάργυρου, εξασφαλίζει άμεση ανακούφιση φλεγμονοδών συμπτωμάτων. Η ύψιστη συμβατότητα του με το δέρμα το κάνει ιδανικό για την ανακούφιση της οξείας φάσης της ατοπικής δερματίτιδας. Η πλήρης ανχή του από το δέρμα είναι κλινικά αποδεδειγμένη. Ιδανικό για δέρματα με τάση για έκζεμα και ατοπική δερματίτιδα. Η βάση της κρέμας, το DMS-Cerat ενδυναμώνει το φράγμα του δέρματος και είναι απαραίτητο για την βελτίωση της λειτουργίας του. Η επιδιόρθωση και η προστασία ενισχύονται από μια έξτρα δόση ceramide, ένα φυσικό συστατικό ενός υγιούς λιπώδους φράγματος. Η διαδερμική απώλεια νερο TWEL μειώνεται, η υγρασία στο δέρμα διατηρείται και η αίσθηση τραβήγματος ελαχιστοποιείται. Ταυτόχρονα το DMS Cerat προστατεύει το φράγμα ενάντια στην ανεπιθύμητη διείσδυει ερεθιστικών παραγόντων και προλαμβάνει την εμφάνιση νευρογενών φλεγμονών.

Το προϊόν είναι σε έλλειψη
Ενημέρωσε με!

Addicted to cosmetics? Στο JOIN THE BEAUTY,θα βρεις τα καλύτερα επαγγελματικά προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης. Ανακάλυψε τα αγαπημένα σου και ξεχώρισε! Μην ξεχνάς: FREE SHIPPING για αγορές λιανικής άνω των 35€ και χονδρικής άνω των 85€ !!!

 Το βιομημητικό de-stress πεπτίδιο (παλμιτοϋλο τριπεπτίδιο -8) έχει αποδειχθεί ότι μειώνει την απελευθέρωση της ουσίας Ρ, έτσι εμποδίζει την ανάπτυξη νευρογενών συμπτωμάτων και μειώνει ορατά τα αποτελέσματα της. Ελαττώνει σημαντικά την δυσάρεστη αίσθηση στο δέρμα, την ερυθρότητα και τον κνησμό , η αντοχή του δέρματος αυξάνεται. Τα μποσβελικά οξέα του λιβανιού έχουν δράση όμοια με της κορτιζόνης , χωρίς όμως παρενέργειες. Βρίσκονται ανάμεσα στα ισχυρότερα αντιφλεγμονώδη της φύσης και χρησιμοποιούνται με ιδιαίτερη επιτυχία σε φάρμακα. Μειώνουν την εισροή φλεγμονοδών κυττάρων στο δέρμα, όπως και προφλεγμονώδη ερεθιστικά στους πάσχοντες ιστούς. Επιπλέον η ενεργοποίηση των ανοσοκυττάρων ρυθμίζεται. Ο ψευδάργυρος με την αντιφλεγμονώδη δράση του υποστηρίζει την άμεση ανακούφιση των συμπτωμάτων. Το microsilver έχει έντονη αντιβακτηριαδιακή δράση και περιορίζει τους παθογόνους μικροοργανισμούς , όντας παράλληλα πλήρης ανεκτό από το δέρμα. Γιαυτό το προτείνει η Γερμανική εταιρεία εκζέματος.

Γνώμες πελατών

There are yet no reviews for this product.
In order to write a review, you must first login.
DESTRESS-EMERGENCY-CARE