Δωρεάν Μεταφορικά Για παραγγελίες Άνω των 35€, Ενηνερωθείτε  

Cart 0

Shopping Cart

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

REVIDERM d-estress cream rich

SKU: 50016
Be the first to write review
Sales price 72,01 €

Εξασφαλίζει ένα πλήρης ήρεμο και εξισορροπημέο δέρμα με υψηλό επίπεδο λιπιδίων. Η Destress Cream χαρίζει ένα ήρεμο και ισορροπημένο δέρμα. Επιδιορθώνει επί 24ωρου βάσεως το κατεστραμμένο φράγμα του δέρματος και κάνει το δέρμα πιο ανθεκτικό. Βελτιστοποιεί τις άμυνες το δέρματος και είναι πλήρης ανεκτό σύμφωνα με κλινικές μελέτες. Το χαμηλό pH της κρέμας είναι απαραίτητο για τις φυσικές λειτουργίες προστασίας του δέρματος και επιπλέον σταθεροποιεί την φυσική χλωρίδα. Στα ατοπικά ή με τάση για έκζεμα δέρματα το pH είναι συνήθως ανώμαλα αυξημένο. Ως αποτέλεσμα σημαντικές διαδικασίες προστασίας και άμυνας του δέρματος δυσχαιρένονται και το δέρμα είναι επιρρεπές σε ερεθισμούς. Η βάση της κρέμας το DMS Cerat ενδυναμώνει το φράγμα του δέρματος και είναι απαραίτητο για την βελτιστοποίηση της λειτουργίας του φράγματος και της αντοχής του δέρματος. Το DMS Cerat επιδιορθώνει το φράγμα με όμοια με αυτά του δέρματος λιπίδια.

Το προϊόν είναι σε έλλειψη
Ενημέρωσε με!

Addicted to cosmetics? Στο JOIN THE BEAUTY,θα βρεις τα καλύτερα επαγγελματικά προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης. Ανακάλυψε τα αγαπημένα σου και ξεχώρισε! Μην ξεχνάς: FREE SHIPPING για αγορές λιανικής άνω των 35€ και χονδρικής άνω των 85€ !!!

 Η επιδιόρθωση και η προστασία ενισχύονται με έξτρα δόση από ceramides , ένα φυσικό συστατικό ενός υγιούς λιπιδιακού φράγματος.Η διαδερμική απώλεια νερού (TEWL) είναι ορατά μειωμένη, η αίσθηση τραβήγματος ελαχιστοποιείται και η διατήρηση νερού αυξάνεται. Ταυτόχρονα το DMS Cerat προστατεύει το φράγμα ενάντια στην ανεπιθύμητη διείσδυση παραγόντων ερεθισμού και εμποδίζει την έναρξη νευρογενών φλεγμονών. Το βιομημιτικό destress πεπτίδιο (παλμιτοϋλό τριπεπτίδιο -8) έχει αποδειχθεί ότι μειώνει την απελευθέρωση της ουσίας Ρ, έτσι εμποδίζει την ανάπτυξη νευρογενών συμπτωμάτων και μειώνει τα ορατά αποτελέσματα τους. Ελαττώνει σημαντικά την δυσάρεστη αίσθηση στο δέρμα, ερυθρότητα και κνησμό, η αντοχή του αυξάνεται. Το microsilver έχει έντονη αντιβακτηριαδιακή δράση και περιορίζει τους παθογόνους μικροοργανισμούς, όντας παράλληλα πλήρης ανεκτό. Γιαυτό το προτείναι και η Γερμανική Εταιρεία Εκζέματος.

Γνώμες πελατών

There are yet no reviews for this product.
In order to write a review, you must first login.
DESTRESS-CREAM-RICH