Δωρεάν Μεταφορικά Για παραγγελίες Άνω των 35€, Ενηνερωθείτε  

Cart 0

Shopping Cart

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Hydro Infusion Cream

SKU: 50008
Be the first to write review
Sales price 43,00 €

Ήπια 24ωρη ενυδατική κρέμα, με απευθείας και μακράς διάρκειας επίδραση. Εξισορροπεί της ελλείψεις υγρασίας εσωτερικά και εξωτερικά. Επιτυγχάνει μακράς διάρκειας ενυδάτωση σε 4 βήματα: 1. Ρυθμιζει την ισορροπία της υγρασίας, 2. γεμίζει τις αποθήκες υγρασίας, 3. αυξάνει την ικανότητα συγκράτησης νερού, 4.εμποδίζει την απώλεια υγρασίας. 24ωρη θρέψη για την ρύθμιση των ωσμωτικών σχέσεων της επιδερμίδας. Η κρέμα παρέχει στο δέρμα ενυδάτωση από έξω και βελτιώνει το "σύστημα ύδρευσης" του ίδιου του δέρματος από μέσα. Το δέρμα λαμβάνει την απαραίτητη ενυδάτωση καθόλη την διάρκεια της μέρας.

Addicted to cosmetics? Στο JOIN THE BEAUTY,θα βρεις τα καλύτερα επαγγελματικά προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης. Ανακάλυψε τα αγαπημένα σου και ξεχώρισε! Μην ξεχνάς: FREE SHIPPING για αγορές λιανικής άνω των 35€ και χονδρικής άνω των 85€ !!!

 Το καινοτόμο δραστικό συστατικό, πολυγλουταμικό οξύ, ελέγχει όλους τους τύπους προβλημάτων αφυδάτωσης μέσω μιας νέας αρχής: Η σύνθεση της πρωτεΐνης φιλαγρίνης στην επιδερμίδα διεγείρεται, δίνοντας την δυνατότητα στο δέρμα να αυξήσει το απόθεμα του σε αμινοξέα. Το πολυγλουταμικό οξύ απαλείφει της ελλείψεις του NMF (φυσικός παράγοντας ενυδάτωσης) και καθυστερεί την ελάττωση της παραγωγής του NMF στο μέλλον. Ο συνολικός αριθμός των ελεύθερων αμινοξέων αυξάνεται στην επιφάνεια της επιδερμίδας, διευκολύνοντας την διατήρηση της υγρασίας και την διεπιδερμική απώλεια υγρασίας. Ταυτόχρονα το σύμπλεγμα βιομιμητικών οξέων μαζί με το υαλουρονικό οξύ προκαλούν άμεση, βαθιά ενυδάτωση. Η υδατική αυτορρύθμιση της επιδερμίδας βελτιώνεται και η σπαργή αυξάνεται επίσης. Το δέρμα είναι ξανά σφιχτό και φρέσκο.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ: Paraben, paraffin, PEGs, PPGs, artificial color agents and allergic perfume

 

Γνώμες πελατών

There are yet no reviews for this product.
In order to write a review, you must first login.
REVIDERM-HYDRO-INFUSION-CREAM