Δωρεάν Μεταφορικά Για παραγγελίες Άνω των 35€, Ενηνερωθείτε  

Cart 0

Shopping Cart

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

cellucur skin refiner fluid

SKU: 50003
Be the first to write review
Sales price 30,01 €

24ωρη βασική φροντίδα για την βελτίωση του ερεθισμένου δέρματος με τάση αφυδάτωσης. Η παραγωγή σμήγματος ρυθμίζεται και η κερατινοποίηση μειώνεται. Το αίσθημα τραβήγματος εξαλείφεται άμεσα. Το Skin Refiner Fluid μειώνει την διαεπιδερμική απώλεια νερού του δέρματος και αυξάνει την ικανότητα του να διατηρεί το νερό.

Addicted to cosmetics? Στο JOIN THE BEAUTY,θα βρεις τα καλύτερα επαγγελματικά προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης. Ανακάλυψε τα αγαπημένα σου και ξεχώρισε! Μην ξεχνάς: FREE SHIPPING για αγορές λιανικής άνω των 35€ και χονδρικής άνω των 85€ !!!

Εάν χρησιμοποιείται συχνά,  η ελαφριά κερατολυτική δράση του Skin Refiner Fluid καθαρίζει όλους τους ρύπους και εξευγενίζει το δέρμα, οι πόροι φαίνονται μικρότεροι. Αφαιρεί την άκαμπτη, επίμονη υπερκεράτωση έτσι ώστε το δέρμα να είναι καθαρό και οι πόροι του μικρότεροι. Εξισορροπεί το φυσικό επίπεδο ενυδάτωσης του δέρματος και εξαλείφει απευθείας το αίσθημα τραβήγματος. Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, καθαρή και οικονομική εφαρμογή χάρη στο απλικατέρ.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ: Αllergic parfumes, parabensand artificial colorings

Γνώμες πελατών

There are yet no reviews for this product.
In order to write a review, you must first login.
CELLUCUR-SKIN-REFINER-FLUID