Δωρεάν Μεταφορικά Για παραγγελίες Άνω των 35€, Ενηνερωθείτε  

Cart 0

Shopping Cart

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

REVIDERM Instant Lifting Booster

SKU: 80037
Be the first to write review
Sales price 53,00 €

Το Instant Lifting Booster είναι ένα μοναδικό και πολύπλοκα επεξεργασμένο διάλυμα δραστικών παραγόντων με ιχνοστοιχεία και φόρμουλα προστασίας ενάντια στις ελεύθερες ρίζες. Ο υδροφιλικός ορός περιέχει πολύ ισχυρούς δεσμευτές ελεύθερων ριζών και έχει αντιοξειδωτική δράση. Εξαιτίας αυτού το δέρμα και τα αγγεία προστατεύονται από την επίθεση ελεύθερων ριζών και είναι αποτελεσματικά ενάντια στην διαδικασία γήρανσης εξαιτίας περιβαλλοντικών παραγόντων. Μια ειδική μορφή μαγνησίου υποστηρίζει την μικροκυκλοαφορία του δέρματος, βελτιώνει την παροχή των κυττάρων και ελαττώνει τους μαύρους κύκλους.

Addicted to cosmetics? Στο JOIN THE BEAUTY,θα βρεις τα καλύτερα επαγγελματικά προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης. Ανακάλυψε τα αγαπημένα σου και ξεχώρισε! Μην ξεχνάς: FREE SHIPPING για αγορές λιανικής άνω των 35€ και χονδρικής άνω των 85€ !!!

Το Instant Lifting Booster μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλη την διάρκεια ως επιπλέον φροντίδα, προτείνεται για όλους τους τύπους δέρματος. Είναι ιδανική για:

- Ευαίσθητο έως υπερευαίσθητο δέρμα

- Δέρμα με τάση για σπασμένα αγγεία ή εξελιγμένη ροδόχρου νόσο

- Απαιτητικό, ερεθισμένο δέρμα

- Πρόωρη γήρανση

 ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ: Chemical preservatives, parabens, paraffins, PEGs, PPGs, silicone, artificial colorings and allergenic perfumes

                                               

Γνώμες πελατών

There are yet no reviews for this product.
In order to write a review, you must first login.
REVIDERM-INSTANT-LIFTING-BOOSTER