Δωρεάν Μεταφορικά Για παραγγελίες Άνω των 35€, Ενηνερωθείτε  

Cart 0

Shopping Cart

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

REVIDERM EGF New Cell Complex HD

SKU: 80092
Be the first to write review
Sales price 70,01 €

Ο ορός εντατικής φροντίδας με τον ενεργό παράγοντα MatriBuild® επιδιορθώνει την εξωκυττάρια μήτρα (ECM) και αυξάνει την σύνθεση όλων των συστατικών της. Η θρέψη των κυττάρων βελτιώνεται και το δέρμα δείχνει πιο φρέσκο και αναζωογονημένο. Επιπλέον ρυθμίζει την ισορροπία του δέρματος και περιορίζει τα επιβλαβή για το δέρμα ένζυμα. Υποστηρίζει τις επιδιορθωτικές διαδικασίες του δέρματος και προστατεύει από την πρόωρη γήρανση. Το EGF New Cell Complex HD βελτιστοποιεί και χρησιμοποιεί τους φυσικούς μηχανισμούς ρύθμισης της αναγέννησης του δέρματος. Το ερύθημα και οι ερεθισμοί περιορίζονται απευθείας.

Addicted to cosmetics? Στο JOIN THE BEAUTY,θα βρεις τα καλύτερα επαγγελματικά προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης. Ανακάλυψε τα αγαπημένα σου και ξεχώρισε! Μην ξεχνάς: FREE SHIPPING για αγορές λιανικής άνω των 35€ και χονδρικής άνω των 85€ !!!

To DMS (Σύστημα Δερμα Η επιδιορθωτική δράση της EGF New Cell Complex HD εξισορροπεί το δέρμα και ελαττώνει απευθείας το ερύθημα και τους ερεθισμούς. Ο βιομιμητικός ορός ενεργών παραγόντων δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για την διακυτταρική επικοινωνία και την παροχή θρεπτικών συστατικών στην βασική ουσία των συνδετικών ιστών. Το δέρμα δείχνει ισορροπημένο και αναγεννημένο.

 

 

Γνώμες πελατών

There are yet no reviews for this product.
In order to write a review, you must first login.
716