Δωρεάν Μεταφορικά Για παραγγελίες Άνω των 35€, Ενηνερωθείτε  

Cart 0

Shopping Cart

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

pH MANAGER FORTE

SKU: 980076
Be the first to write review
Sales price 60,00 €

Προϊόν μοναδικής περιποίησης με KERABIONIC®. Ρυθμίζει το pH του δέρματος ενεργοποιώντας τα ένζυμα του ίδιου του δέρματος και διατηρώντας υγιές το δέρμα. Επιπλέον ενεργοί παράγοντες βελτιώνουν περεταίρω την υφή του δέρματος. Το πρεβιοτικό REVIDERM pH Manager Forte έχει αναπτυχθεί ειδικά για το δέρμα με μεγάλους πόρους που βρίσκεται στο πρώτο επίπεδο γήρανσης (προοπτική φωτογήρανσης, μεσαίου τύπου ρυτίδες). Λειαίνει το δέρμα, ρυθμίζει την δερματική χλωρίδα και βελτιστοποιεί τους μηχανισμούς προστασίας του ίδιου το δέρματος. Επιπλέον εξασφαλίζει τις ζωτικές λειτουργίες του φράγματος του δέρματος και βελτιώνει τα επίπεδα υγρασίας. Ελαττώνει τα πρώτα σημάδια γήρανσης, μειώνει την διαπερατότητα του δέρματος και περιορίζει τα δυσάρεστα αισθήματα και τον κνησμό.

Addicted to cosmetics? Στο JOIN THE BEAUTY,θα βρεις τα καλύτερα επαγγελματικά προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης. Ανακάλυψε τα αγαπημένα σου και ξεχώρισε! Μην ξεχνάς: FREE SHIPPING για αγορές λιανικής άνω των 35€ και χονδρικής άνω των 85€ !!!

Η φυσιολογική σημασία της όξινης επιφάνειας του δέρματος παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στον σχηματισμό αλλά και τον πολλαπλασιασμό των βακτηρίων της ακμής. Περιορίζοντας τα βακτήρια αυτά ο αριθμός των φλεγμονοδών βλαβών ελαττώνεται. Επιπλέον τα ένζυμα κλειδιά συμμετέχουν στον σχηματισμό και την διατήρηση του φράγματος του δέρματος, επηρεάζονται σε πολύ μεγάλο βαθμό από την τιμή του pH του δέρματος.

Η ήπια κερατόλυση από τα αμυγδαλικά οξέα (mandelic acids) και ένα δεύτερης γενιάς οξύ φρούτων διεγείρει την διαίρεση των κυττάρων, ενεργοποιεί τους ρυθμιστικούς μηχανισμούς του δέρματος και αναζωογονεί τις δερματικές λειτουργείες. Η βελτιωμένη αφαίρεση των νεκρών κυττάρων λειαίνει το δέρμα. Επιπλέον μειώνει τις ρυτίδες ενεργοποιόντας μια στοχευμένη ώθηση αναγέννησης.

Τα οξέα φρούτων δεύτερης γενιάς εξασφαλίζουν ομοιόμορφη υφή στο δέρμα. Το αποτέλεσμα peeling αναπτύσσεται χωρίς τις δυσάρεστες παρενέργειες των συμβατικών AHA.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ: Paraffines, parabenes, PEGs, PPGs, silicones, artificial coloring and fragrance

Γνώμες πελατών

There are yet no reviews for this product.
In order to write a review, you must first login.
PH-MANAGER-FORTE