Δωρεάν Μεταφορικά Για παραγγελίες Άνω των 35€, Ενηνερωθείτε  

Cart 0

Shopping Cart

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

REVIDERM Recharge Night fluid

SKU: 80054
Be the first to write review
Sales price 84,01 €

Το ελαφρύ fluid νυκτός έχει σχεδιαστεί ειδικά για την αντιγήρανση του λιπαρού δέρματος και για να εξευγενίσει την δομή του. Το πατενταρισμένο Sebu Control Complex N περιορίζει την παραγαγωγή περιττού σμήγματος επηρεάζοντας απευθείας το σύστημα ενζύμων του ίδιου του δέρματος. Η λιπιδιακή υπεροξείδωση περιορίζεται, η χλωρίδα του δέρματος σταθεροποιείται χάρη στις επιβραδυντικές ιδιότητες του. Αυτο δημιουργεί μια αποτελεσματική άμυνα ενάντια στα βακτήρια και προλαμβάνει τις ατέλειες. Ακόμη και το οξειδωτικό στρες, ως ένας διεγέρτης της ακμής, μειώνεται, με αυτόν τον τρόπο περιορίζεται η ανεπιθύμητη γυαλάδα στο δέρμα.

Addicted to cosmetics? Στο JOIN THE BEAUTY,θα βρεις τα καλύτερα επαγγελματικά προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης. Ανακάλυψε τα αγαπημένα σου και ξεχώρισε! Μην ξεχνάς: FREE SHIPPING για αγορές λιανικής άνω των 35€ και χονδρικής άνω των 85€ !!!

Το Recharge Night Fluid περιέχει ένα ειδικό συνδυασμό ενεργών συστατικών με στυπτικές ιδιότητες. Οι διεσταλμένοι πόροι συστέλλονται και γίνονται λιγότερο ορατοί. Το μποσβελλικό οξύ (boswellic acid) του λιβανιού έχει ιδιότητες παρόμοιες με αυτές της κορτιζόνης (χωρίς παρενέργειες) και περιορίζει την εισροή φλεγμονοδών κυττάρων στο δέρμα. Επιπλέον περιορίζει το φλεγμονόδες ερέθισμα στον πάσχοντα ιστό. Αυτές οι ιδιότητες όχι μόνο περιορίζουν τα συμπτώματα της φλεγμονής αλλά αντιμετωπίζουν και τις αιτίες εμφάνισης της.

Το τριπεπτίδιο-5 είναι ικανό να ενεργοποιήσει το TGF beta (Μεταμορφωτικός Αυξητικός Παράγοντας-β) μέσα στο δέρμα και έτσι αυξάνεται σημαντικά η σύνθεση του κολλαγόνου. Τα ελλείματα κολλαγόνου αντισταθμίζονται, ο συνδετικός ιστός ενδυναμώνεται και η επιφάνεια του δέρματος γίνεται λεία.

Τέλος η μακροπρόθεσμη διείσδυση υγρασίας και η αντιξειδωτική προστασία ολοκληρώνουν τις ιδιότητες του Recharge Night Fluid.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ: Parabens, allergic fragrance, paraffins, PEGs, PPGs, silicone and artificial colorants

 

Γνώμες πελατών

There are yet no reviews for this product.
In order to write a review, you must first login.
264