Δωρεάν Μεταφορικά Για παραγγελίες Άνω των 35€, Ενηνερωθείτε  

Cart 0

Shopping Cart

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

REVIDERM Chrono Reverse Night

SKU: 80045
Be the first to write review
Base price with tax 86,50 €
Sales price 60,55 €
Discount -25,95 €
30% OFF

Η πολύ πλούσια κρέμα νυκτός διεγείρει την δραστική αναγέννηση του δέρματος με έναν νέο τρόπο. Το καινοτόμο λιπο-αμινοξύ S-Code-1 (κυτταρική προστασία) και το T-Code2 (αποκλειστής φλεγμονών) παρέχουν αποτελεσματικά βελτιωμένη διακυτταρική επικοινωνία και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των κυττάρων ενεργοποιώντας ειδικές πρωτεϊνες στα κύτταρα του δέρματος. Ταυτόχρονα ένας ενεργός παράγοντας διατηρεί την αρμονία και την ζωτική ισορροπία των κυττάρων. Χαρίζει φωτεινό, σφιχτό και ελαστικό δέρμα. Οι ρυτίδες αφυδάτωσης μειώνονται και το δέρμα δείχνει αναζωογονημένο. Επιπλέον χρησιμοποιεί την φάση επαναφοράς της νύχτας για την αναγέννηση.

Addicted to cosmetics? Στο JOIN THE BEAUTY,θα βρεις τα καλύτερα επαγγελματικά προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης. Ανακάλυψε τα αγαπημένα σου και ξεχώρισε! Μην ξεχνάς: FREE SHIPPING για αγορές λιανικής άνω των 35€ και χονδρικής άνω των 85€ !!!

Το Τ-Code 2 αποκλείει όλες τις διαδικασίες χρόνιων φλεγμονών, οι οποίες αυξάνονται με την πάροδο της ηλικίας. Αυτά τα λιπο-αμινοξέα ενδυναμώνουν το δέρμα και ταυτόχρονα διεγείρουν τον μεταβολισμό των κυττάρων. Τα λιπο-αμινοξέα S-Code 1 και T-Code 2 ενεργοποιούν το ένα το άλλο με έναν ιδανικό τρόπο και μειώνουν τον σχηματισμό βαθιών, μέτρια-βαθιών και επιφανειακών ρυτίδων. Χάρη στην βέλτιστη κυτταρική επικοινωνία και την αυξημένη διαρκεία ζωής των κυττάρων το δέρμα γίνεται σφιχτό και αναζωογονημένο. Το βιομιμητικό σύμπλεγμα αμινοξέων και ο συνδυασμός μοριακού (δράση εις βάθος) και διασυνδεδεμένου (επιφανειακή δράση) υαλουρονικού οξέος παρέχει εντατική και μακροπρόθεσμη ενυδάτωση στο δέρμα. Η ομοιόσταση των κυττάρων της επιδερμίδας διατηρείται και η σπαργή αυξάνεται.

Επιπλέον η πυκνογενόλη είναι το ισχυρότερο αντιοξειδωτικό της φύσης, προστατεύει από τις επιβλαβείς συνέπειες των ελεύθερων ριζών και αυξάνει την αντοχή του δέρματος και των μικροαγγείων. Το ΟPC συσφίγγει τα λεπτά τριχοειδή αγγεία και βοηθά να αποφευχθεί η διάχυση της ερυθρότητας και ο σχηματισμός διευρυνένων αγγείων.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ: Parabens, paraffins, PEGs, PPGs, silicones, artificial colorings and allergenic perfumes

Γνώμες πελατών

There are yet no reviews for this product.
In order to write a review, you must first login.
260