Δωρεάν Μεταφορικά Για παραγγελίες Άνω των 35€, Ενηνερωθείτε  

Cart 0

Shopping Cart

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

REVIDERM Spot Ex Day Fluid

SKU: 80067
Be the first to write review
Base price with tax 47,50 €
Sales price 33,26 €
Discount -14,25 €
30% OFF

H καινοτόμος φόρμουλα SpotEx περιέχει τον ισχυρότερο αναστολέα μελανίνης και διορθώνει την ενδημική υπερχρωμάτωση ανεξάρτητα από την αιτία εμφάνισης της και παρεμβαίνει σε όλα τα στάδια της μελανογένεσης. Μειώνει την νέα παραγωγή μελανίνης και περιορίζει την απελευθέρωση, μεταφορά και αποθήκευση χρωστικής. Οι πανάδες λευκαίνουν και μειώνονται, το δέρμα αποκτά ομοιόμορφη όψη. Το 67% του συνόλου που δοκίμασε θα αγόραζε και τα 3 προϊόντα SpotEx για τους εξής λόγους : · Ορατό αποτέλεσμα λεύκανσης από την πρώτη εφαρμογή · Παρά τα δραστικά απότελέσματα, το SpotEx είναι φιλικό προς το δέρμα · Αποδεδειγμένο ότι το SpotEx Τrio παράγει τα καλύτερα αποτελέσματα σε σχέση με άλλα προϊόντα · Το SpotEx είναι εύκολο και βολικό στη χρήση

Addicted to cosmetics? Στο JOIN THE BEAUTY,θα βρεις τα καλύτερα επαγγελματικά προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης. Ανακάλυψε τα αγαπημένα σου και ξεχώρισε! Μην ξεχνάς: FREE SHIPPING για αγορές λιανικής άνω των 35€ και χονδρικής άνω των 85€ !!!

 Η Εξυλορεσορκινόλη εμποδίζει το ένζυμο κλειδί της παραγωγής χρωστικής, την τυροσινάση η οποία μετατρέπει το αμινοξύ τυροσίνη σε μελανίνη. Με αυτόν τον τρόπο η τυροσίνη δεν είναι πια διαθέσιμη για την παραγωγή μελανίνης.Ταυτόχρονα οι μηχανισμοί προστασίας του κυττάρου ενεργοποιούνται και η σύνθεση γλουταθειόνης του ίδιου του σώματος διεγείρεται. Η γλουταθειόνη δημιουργει τα πιο αντιοξειδωτικά συστατικά του κυττάρου.

 

Ένα νευρο-δραστικό φυτικό εκχύλισμα υποστηρίζει την διαδικασία περιορίζοντας την απελευθέρωση της προορμόνης που διεγείρει την μελανίνη (POMC). Αυτό περιορίζει την σύνθεση μελανίνης που προκαλείται από το στρες και προστατεύει το DNA των κυττάρων από την υπεριώδη ακτινοβολία.

Το εκχύλισμα σπόρων του δέντρου Nanqka περιορίζει την μεταφορά της μελανίνης από τα μελανοκύτταρα στα γειτονικά κερατινοκύτταρα, έτσι φτάνει λιγότερη μελανίνη στην επιφάνεια της επιδερμίδας. Η Βιταμίνη C περιορίζει επιπλέον την τυροσινάση και εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ: Parabens, paraffins, PEGs, PPGs, silicones, artificial coloring agents and fragrance substances

 

Γνώμες πελατών

There are yet no reviews for this product.
In order to write a review, you must first login.
272