Δωρεάν Μεταφορικά Για παραγγελίες Άνω των 35€, Ενηνερωθείτε  

Cart 0

Shopping Cart

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

cellucur cell protector cream

SKU: 50024
Be the first to write review
Base price with tax 45,00 €
Sales price 31,50 €
Discount -13,50 €
30% OFF

Πλούσια ενυδατική κρέμα με Πυκνογενόλη και Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, είναι ιδανική για την δραστική πρόληψη και μείωση των πρώτων σημαδιών γήρανσης. Ολοκληρωμένη προστασία: εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες και προστατεύει το δέρμα από την υπεριώδη και υπέρυθρη ακτινοβλία. Σταθεροποιεί τα εύθραυστα τριχοειδή αγγεία του δέρματος και μειώνει την ερυθρότητα. Εξισορροπεί την έλλειψη υγρασίας από μέσα και βελτιώνει την ικανότητα αυτορρύθμισης του δέρματος. Επιπλέον αυξάνει την αντοχή του.

Το προϊόν είναι σε έλλειψη
Ενημέρωσε με!

Addicted to cosmetics? Στο JOIN THE BEAUTY,θα βρεις τα καλύτερα επαγγελματικά προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης. Ανακάλυψε τα αγαπημένα σου και ξεχώρισε! Μην ξεχνάς: FREE SHIPPING για αγορές λιανικής άνω των 35€ και χονδρικής άνω των 85€ !!!

Η Πυκνογενόλη (ένα φυσικό βιοφλαβονοειδές) εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες, οι οποίες επιταχύνουν σημαντικά την διαδικασία της γήρανσης. Έτσι το δέρμα σας είναι προστατευμένο και τα τριχοειδή αγγεία σταθεροποιημένα.

Το καινοτόμο δραστικό συστατικό Φιλαγρίνη (Filaggrin) μάχεται κάθε είδους αφυδάτωση με την βοήθεια ενός καινοτόμου συστήματος: Η σύνθεση της πρωτείνης Φιλαγρίνης διεγείρεται στην επιδερμίδα, αυτό δίνει την ικανότητα στο δέρμα να αυξήσει το απόθεμα του σε αμινοξέα. Με αυτόν τον τρόπο η Φιλαγρινόλη εξουδετερώνει τυχόν ελλείψεις των NMF και καθυστερεί την μείωση παραγωγής των NMF (Φυσικοί Παράγοντες Ενυδάτωσης) που προκαλείται από την γήρανση. Γι' αυτό το συνολικό επίπεδο των αμινοξέων στην επιδερμίδα αυξάνεται, έτσι διευκολύνεται η διατήρηση της υγρασίας. Αυτό όχι μόνο βοηθά το δέρμα να διατηρεί την υγρασία μακροπρόθεσμα αλλά εμποδίζει και την απώλεια της από την επιδερμίδα.

Τα Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα βρίσκονται ανάμεσα στα πιο αναγκαία λιπαρά οξέα για το αφυδατωμένο δέρμα., την ψωρίαση και την νευροδερματίτιδα. Εξουδετερώνουν τις διαταρραχές κερατινοποίησης και του φράγματος, μειώνουν την διαδερμική απώλεια νερού και προστατεύουν το δέρμα από την αφυδάτωση. Επιπλέον προφυλάσσουν από τους ερεθισμούς.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ: Paraffins, PEGs, artificial colorings ,allergic parfumes,parabens, PPGs and silicone

 

 

Γνώμες πελατών

There are yet no reviews for this product.
In order to write a review, you must first login.
467