Δωρεάν Μεταφορικά Για παραγγελίες Άνω των 35€, Ενηνερωθείτε  

Cart 0

Shopping Cart

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

REVIDERM de-stress eye cream

SKU: 50018
Be the first to write review
Sales price 57,00 €

Το χαμηλό pH της κρέμας ματιών είναι απαραίτητο για τις φυσικές λειτουργίες προστασίας του δέρματος και επιπλέον σταθεροποιεί την χλωρίδα του δέρματος. Στα ατοπικά ή με τάση για έκζεμα δέρματα το pH είναι συνήθως ανώμαλα αυξημένο. Ως αποτέλεσμα σημαντικές διαδικασίες προστασίας και άμυνας του δέρματος δυσχαιρένονται και το δέρμα είναι επιρρεπές σε ερεθισμούς. Η βάση της κρέμας το DMS Cerat ενδυναμώνει το φράγμα του δέρματος και κατά συνέπεια την αντοχή του. Η επιδιόρθωση του φράγματος γίνεται με λιπίδια όμοια με αυτά του δέρματος και βελτιστοποιείται με μια έξτρα δόση από ceramides, ένα φυσικό συστατικό του υγιούς λιπιδιακού φράγματος. Η διαπιδερμική απώλεια νερού (TEWL) μειώνεται, η υγρασία του δέρματος διατηρείται και το αίσθημα τραβήγματος ελαχιστοποιείται. Ταυτόχρονα το DMS Cerat διείσδυση ερεθιστικών παραγόντων και δρα ενάντια στην επανεμφάνιση νευρογενών συμπτωμάτων.

Το προϊόν είναι σε έλλειψη
Ενημέρωσε με!

Addicted to cosmetics? Στο JOIN THE BEAUTY,θα βρεις τα καλύτερα επαγγελματικά προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης. Ανακάλυψε τα αγαπημένα σου και ξεχώρισε! Μην ξεχνάς: FREE SHIPPING για αγορές λιανικής άνω των 35€ και χονδρικής άνω των 85€ !!!

Το βιομημητικό destress πεπτίδιο (παλμιτοϋλό τριπεπτίδιο-8) έχει αποδειχθεί ότι μειώνει την απελευθέρωση της ουσίας Ρ, έτσι εμποδίζει την ανάπτυξη νευρογενών συμπτωμάτων και μειώνει τα ορατά αποτελέσματα τους. Ελαττώνει σημαντικά την δυσάρεστη αίσθηση στο δέρμα, την ερυθρότητα και τον κνησμό, η αντοχή του δέρματος αυξάνεται. Η πολυλειτουργική προστασία της εκτοϊνης δεσμεύει την υγρασία και διεγείρει τους επιδιορθωτικούς μηχανισμούς του ίδιου του δέρματος. Μακροπρόθεσμα, τα βιολογικά συστήματα άμυνας βελτιώνονται. Το πατενταρισμένο σύμπλεγμα ενεργών συστατικών  Clear Eye Factor φωτίζει ορατά την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Ενεργοποιεί τον ενζυμικό υποβιβασμό χρωστικών που προέρχονται από το αίμα και είναι υπεύθυνα για τους μαύρους κύκλους. Το Matrikive που περιέχει επιτυγχάνει ορατή λείανση. Επιτυγχάνει ορατή λείανση και φωτίζει τους μαύρους κύκλους. Το δέρμα στην περιοχή των ματιών γίνεται ομοιόμορφο και αποκτά φρέσκια όψη. Πλήρως ανεκτό από το δέρμα, κλινικά αποδεδειγμένο. Ανακουφίζει τυχόν ερεθισμούς στην περιοχή των ματιών.

Γνώμες πελατών

There are yet no reviews for this product.
In order to write a review, you must first login.
DESTRESS-EYE-CREAM