Δωρεάν Μεταφορικά Για παραγγελίες Άνω των 35€, Ενηνερωθείτε  

Cart 0

Shopping Cart

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Υπογραμμίστε τα μάτια σας με το πιο δυνατό μαύρο!

molivi-kai-eyelinerΕντάξει, ας το παραδεχτούμε! Όλες μας αν μας έβαζαν να επιλέξουμε ένα μόνο χρώμα για το μακιγιάζ μας θα βάζαμε μαύρο ασυζητητί! Δεν υπάρχει γυναίκα όποιο & αν είναι το χρώμα του δέρματος της, των μαλλιών της & των ματιών της που να μην φοράει μαύρο στο μακιγιάζ των ματιών!

Η αλλαγή από εποχή σε εποχή μπορεί να αφορά στην εφαρμογή του, στην ένταση του ή στις αποχρώσεις του όπως φέτος που τα μαύρα έχουν πολλά διαφορετικά βάθη των αποχρώσεων τους! Επίσης, μπορεί να είναι πιο ματ ή πιο γυαλιστερές οι υφές τους!

Εσείς, επιλέξτε το μαύρο που προτιμάτε & απελευθερωθείτε! Φορέστε το χωρίς να το φοβάστε, φτιάξτε πλούσιες χοντρές γραμμές στο κάτω βλέφαρο & τονίστε με αυτόν τον τρόπο το χρώμα των ματιών σας και το δυνατό λευκό τους! Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι να μείνετε στο σημείο που θα καθορίσετε & να χρησιμοποιήσετε σταθερό μολύβι που δεν λιώνει, για να μην χαλάσει το μακιγιάζ σας!
Γεωμετρία & μαθηματικά έχουν θέση στο μακιγιάζ!

Δεν χρειάζεται να κολλάτε σε συνηθισμένες τεχνικές & κλασικά σχήματα στο μακιγιάζ! Είναι εποχή ανατροπών & μπορείτε να τις υποστηρίξετε κάλλιστα! Ένα παράδειγμα που αποτελεί μία από τις καλύτερες προτάσεις για τις ημέρες των γιορτών & όχι μόνο είναι το eyeliner!

Αναμφισβήτητα είναι από τα πιο λαμπερά, εντυπωσιακά & επιβλητικά μακιγιάζ που έχουν επικρατήσει αυτή τη χρονιά! Η διαφορά στη συγκεκριμένη πρόταση έγκειται στην αλλαγή του τέλους! Η κλασική γραμμή eyeliner θέλει το τελείωμα της στην εξωτερική γωνία του ματιού να καταλήγει σε μία λεπτή γραμμή!

Τώρα, όμως, ήρθε η ώρα να τετραγωνίσετε το τέλος της γραμμής σας, να δώσετε πιο γεωμετρική αίσθηση στο σχήμα και να δημιουργήσετε την μία πιο χοντρή γραμμή με ένα όμως ιδιαίτερο & διαφορετικό τρόπο!

Δουλέψτε το με προσοχή και ακρίβεια, επιλέξτε ένα eyeliner με λεπτό άκρο flock brush by HORST KIRCHBERGER για να μπορέσετε να φτιάξετε το πάχος που επιθυμείτε & να το γεμίσετε με μαύρο, δυνατό χρώμα & φροντίστε να έχει ανοδική κατεύθυνση για να μην βαραίνει το βλέμμα!